Itai
asked 7 years ago

Hi, Our site is experiencing a visual bug where the left-hand side New Articles Today menu block sporadically disappears. This has been happening for quite some time now and has continued even after several of the latest theme updates. In other words, the last few theme updates have not fixed the issue, making me wonder what on our end is the issue. I’ve got a feeling it might be related to W3 total cache. Your assistance will be greatly appreciated! The visual bug can be seen here: http://cl.ly/image/2b3h322Y2t2Y

3 Answers
DominicStaff
answered 7 years ago

At the moment, I have checked your site and the New Articles Today block still work fine and display on the menu.
See the screenshot: http://prntscr.com/43sy1f
Regards,

Itai
replied 7 years ago

Dominic, since it was your first visit, no elements were cached. If you were to visit again prior to me manually resetting the cache, you’d see that block missing.
My question is, what is it about that block that fails during caching, and can you provide any insight as to how I can fix it?

Itai
replied 7 years ago

If you were to check now, you’d probably see the issue.

Itai
answered 7 years ago

The problem continues to pop up. As a paying customer, can I please get assistance with understanding the problem.
Thanks

DominicStaff
answered 7 years ago

Apologies for the delay in replying to you.
Sorry to hear your issue. I checked your site on my own computer, however, I don’t track your issue as you mentioned. Please double check and give more details (username & password), so we will have closer look.

Powered by DW Question & Answer Pro