Hussain Al-saady
asked 6 years ago

After logging in I always have to refresh every single page to get it to recognise that I am logged in.
So after I login I switch to another page, it thinks I’m logged out (Log in and Register buttons appear), but I hit refresh and then it realises I’m logged in. Anyone else had this issue? I tried searching old posts but couldn’t find a similar related question.
PS this plugin is amazing :).

2 Answers
DominicStaff
answered 6 years ago

You can try the solution. Log into your PHPmyadmin – go to the wp-options table – find the siteURL and make sure it likes with your redirects or URL links.  
Hope this helps.

Hussain Al-saady
replied 6 years ago

The siteURL seems to be right. All my links are http and not https. Do you think it’s because I don’t have a “www” in my site/URLs?

Dominic Staff
replied 6 years ago

Apologies for the delay in replying to you, can you tell me you were logging in from any form of your theme.

Hussain Al-saady
replied 6 years ago

As in which page? I login at the home page (View Questions). Which works fine. Then one I click a specific question it thinks I’m logged out (the meta buttons turn to “Login” and “Register”). My theme is twenty-thirteen.

Dominic Staff
replied 6 years ago

You can send me username & password of your site (via private answer) for further checking.

Hussain Al-saady
replied 6 years ago

Ok I have placed a private answer.

DominicStaff
answered 6 years ago

I have checked your site and still work fine.
See the screenshot: http://prntscr.com/47dbvx

Single question: http://prntscr.com/47dccq
I think the problem on your site is caused by the cache, not bug. Please check your site to handle the cache problem.
Hope this helps !

Powered by DW Question & Answer Pro