Afit Husni
asked 8 years ago

i have a problem when my blog view on mobile browser. blank comment avatar don’t responsive (attached). How can fix it?

Afit Husni
replied 8 years ago

any follow up?

3 Answers
Guru
answered 8 years ago

Dear @afithk,
 
I guess the issue is with the userpro profiles. Without access to your blog and the stylesheets its difficult to provide a solution.
 
Best regards

DominicStaff
answered 8 years ago

Hi Afit !
Please check again your site now. We have checked your site and still display the avatar on the mobile. I think the user does not use the avatar.
If you still face the issue, You can send me username & password of your site for further checking.

Afit Husni
replied 8 years ago

how i must send my username and passwd?

Guru
replied 8 years ago

You can send the details in an answer below and change the status of the answer as private which is public by default!

Afit Husni
replied 8 years ago

i reply this thread and just change the status like this?

Guru
replied 8 years ago

You can see the answer this question below. Simply fill your answer with the access details and change the down arrow which has Public in front of it when you click it, you will see another option PRIVATE, simply select that and press add answer. This will hide your answer as only admins will be able to see it.

Afit Husni
replied 8 years ago

oh i see, thanks Guru!

DominicStaff
answered 8 years ago

Hi Afit !
We have checked your site, The issue is due Userpro plugin. Please configure in the Userpro plugin.

Powered by DW Question & Answer Pro