bilalkhan
asked 3 years ago

Hello, we installed the DWQA plugin on a french website. Normally all the translations work automatically. But just one word is not translated : “ago”. It is present on the questions list beside the user name. 
How can we fix this ? Thank you. 

Trần Lê Hà Anh
replied 3 years ago

To fix DW Q&A Pro Translation Error

For the time being, please use the Loco translate plugin. Follow these steps:

1. After activating the plugin, go to the Loco translate > plugins > select the DW Q&A Pro plugin in the Bundle name section > select your language > Click Sync button: http://prntscr.com/emzhm3.

2. Translate the strings to your language. After finishing, you can go to the Settings > General then select your language in the Site Language section.

If your have further questions, feel free to ask

bilalkhan
replied 3 years ago

Hello Tran, Thank you for your help. I followed your procedure but the translations are not visible on the website. It is still the same. Can you help ?

Dominic Staff
replied 3 years ago

Please send me username & password of your site for further checking.
You can use the private answer option under answer box. Also, you can include the FTP account to check the code.

1 Answers
DominicStaff
answered 3 years ago

 I have checked this issue. In your case, you can open the single-content-question.php in the templates folder to change this word. We will check and update it in the next version. 

bilalkhan
replied 3 years ago

I can’t find this folder. Can I give you the list of words to be translated and can you please change the word for me ? Thanks !

Dominic Staff
replied 3 years ago

Yes, you can.
Also, you should send me your FTP account, I will help you chang it.

simon_json
replied 3 years ago

Is this updated? Could you please update it?

Dominic Staff
replied 3 years ago

Please create a new question and send me username & password of your site and your FTP for further checking.

Powered by DW Question & Answer Pro