Ced Newsresources
asked 6 years ago

Hi,
got an issue with argo : the next button doesn’t send me to the next article.
Is it because of the permalink structure : newsresources.org/title_post
who should be newsresources.org/date/title_post ?
Thanks !
Cédric

Ced Newsresources
replied 6 years ago

Hi – it works now.

Randy Brown
replied 6 years ago

I have this same problem. how did you fix it?

Dominic Staff
replied 6 years ago

Hello Randy !
You can create new a private question then send me username & password of your site for further checking.

4 Answers
DominicStaff
answered 6 years ago

Hello Ced ! 
That’s great! Can you share me your solution? We could learn from it and make improvement.
 

Randy Brown
answered 6 years ago

At Dominic’s direction I disabled all plugins and the problem went away. I then reactivated them one at a time, and discovered that it is the Author Sure plugin that is breaking the “next” button..

DominicStaff
answered 6 years ago

Hi Randy, 
I think you have resolved this issue, i will mark the “Resolved” status for the question.
Regards,

Ced Newsresources
answered 6 years ago

Hi Randy & Dominic,
I’m really sorry : I was “afb” (away from blog) these last weeks.
But FYI

  • I didn’t do anything : it began to work by magic (which is not good, but it works…)
  • the Author Sure plugin from Russel Jamieson is active

Regards,
Cedric
 

Dominic Staff
replied 6 years ago

Hi,
Thanks for your feedback. We will mark the “Resolved” status for the question, if you have any question, please create new question. We will help you resolve it !
Regards,

Powered by DW Question & Answer Pro