Denzil Musumba
asked 8 years ago

After upgrading to the latest DW Focus, I now see the below codes on my dashboard and also on all my posts which makes it difficult to read any post.
 
This is what I see on my dashboard when am logged as admin and also on all my posts when I go to a live site http://www.diasporamirror.com
 
Please help me remove this 
����JFIF��;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90 ��C     ��C   ��@@”�� ���}!1AQa”q2���#B��R��$3br� %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz��������������������������������������������������������������������������� ���w!1AQaq”2�B���� #3R�br� $4�%�&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz�������������������������������������������������������������������������� ?�O=+V� sU�� Hn{Y��k/$����*;����9�s_<~�^<�|9b�f�plgx�I2 �=�㿽}-���g����m��x�W���5��֥_im�Fn�� ��LRoTtB�<i����~��1=����fĶ�m�{��a��q���*�y��o���2g;x?�~)�\�!��c=��ڢ8e��?1��n�����_j>���{�07�HЄ�����?�uG=��+7s��m�Gouf��c]��WejH�v�N:�3�������sޯ&����}’�F�_i�m�’���]G�~!h�ַm�[j���J��(� �UK1���R�ݑ1�=JmE-͐��!Kv��_’���S�r��m���: 賜��u�U��88Ͻu_��ŋ-‘N�EӮ�#���m�@#� q��>�����}o�v��`4ۙ�7�G��#���5֨�u���$������/��������L��78x�< ”�+�_����>�<����� �����(ţ#��)����y���.�&�=��r#���8�>0��g�� w�|7�[�_x”���ٞ�-��h۷j�I���}Er*n�,2S��ױ���o��!�a�}Q��ә�zSa HŽq�j�w��Du`T��������ī? �is+j3[��QE�&��8�$�~k[�_S���-/�o ���T%��A’j�#88ϥkR�QR�ɏ¼<���~W�˼3�’t �䓺�����;t|’���2�eO�+0�?����3�k�q^5�U~e=G�}���?V�?�b��pO �� �<k�’q� �o�g�q����*�}7;�=”” z��������ho4�gq����$q��Ҿ���me’���fӚ�!�#@�|��+�Ыƾ��=””>2O��MZ�,c�ux�g̍���v�ʽ��_������E}r���<)�������=k�5!�w=��u�1�]��u���E�h�ztV�vmVV;Ad_,�O>�Xj�<{�i:_�3�i�Il�[$w��T ��Q�’�����| �A/�<3-����EF��n��=��?�K��Ri��G��Q”��q’��������nsք%��g�����?��}�]��9����as���@�J�G��q߶’�6�晩iV�)���ZW��*T����k�8<z��,� h�dy��0��`{f�5�����=””>D� ����$��q��ň�����|�����m4ɺ(�;/�+�|A���Sw%�ǡ^G�\V��� Ck��>݈1���v}Nw����Ҕ�{=.x��(�4{>�ao�o H�}�p2�7r!-1�v�@=S�q�|K�$�����D�p� �>���u��[O����Wٹ�F#k�I�} A��g���g������w�c+�dt*�%m���W���m�i��O!��?�GV5�x���Z*Kk��\� 1E�”;HNO�r^����f��x\��DB �DbK+��� �>’|zo�%���ǥ[f�I�~ %�]�i�t�’��\#��g �;U_�.�#9(Â{W�]�B�+H�*F�^�_=��u���Z��5Iu(#f��c��\�^�T�>n���������JFIF��;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90 ��C     ��C   ��”�� ���}!1AQa”q2���#B��R��$3br� %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz��������������������������������������������������������������������������� ���w!1AQaq”2�B���� #3R�br� $4�%�&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz�������������������������������������������������������������������������� ?�#�<gm}���~s���i<}� ^i�h��g�����;�#wr�[email protected]�9$�m��|”�����x6v�[h�o{w<��t��yf=”” =”}+���h” ��Ѿ�̺��%�� ��1��j<�u���d�w���’r7g����q�֗=””>��u�[o�6���%��ڭ��kww3��H�+6B�䚲�`,x�+�O�Z<k�w���p�Ғ�[�[ˎٔ�v�~o���2xz�5��(��f�g��� ���(�ru����x�ǽc:.=”” ]�נ�5����w�<_��_�z���kؓkr��n|ȗ��w9$�]���e���p���6�y���vvr������v�q��}���jw�i}����=”” �|�f��f��n3[���’��,\��g���ľ+��������l3,�=””>`���@����k*_ i�+����bO����k+��56Y^Y[����5ގ��Q�R�[���’Vu.����

Help
 

 

2 Answers
DominicStaff
answered 8 years ago

It sounds like you make a mistake within update process. Please re-update the theme once more as following: You should overwrite the theme folder via FTP. If you don’t want to loose all changes that you customized, before updating the latest version, please mark and copy all files that you edited, then update to the version 1.0.7.
After finishing, you add all codes that you customized to your new theme.
Note: you can find here for the document guide on how to upgrade the theme: http://premium.wpmudev.org/blog/how-to-upgrade-a-wordpress-theme-even-if-its-customized/

If you still face there issue, you can send me username & password of you site (via private answer) for further checking.

Wilfred
answered 8 years ago

Hi Denzil, We resolved your issue, please check your site.

Powered by DW Question & Answer Pro