Le Nghia
asked 8 years ago

After update to version 1.3. Allthought old questions still remain permalink but new questions posted’s permalink don’t work. And all permalink for categories don’t work also. Please help
Website with DW question Answer: http://homematic.vn/questions
Old question work: http://homematic.vn/question/cac-cau-hoi-chung-khong-biet-dang-vao-dau
New question don’t work: http://homematic.vn/?post_type=dwqa-question&p=1030 

1 Answers
DominicStaff
answered 8 years ago

To resolve this issue, you can log in to Dashboard > Settings > Permalink, then try change permalink to Post name.
If you still face there issue, you can send me username & password of your site (via private answer) for further checking.
Regards,

Le Nghia
replied 8 years ago

i must set the custome structure of permalink to /%category%/%postname%.html
and can’t change because it will affect some plugins…you know…, but it’s strange that i come back to version 1.2.6, all permalink for DW question Answer work again!!!. Could you guess what is the issue here?

Le Nghia
replied 8 years ago

OK i try to set permalink back to Post name then change back again to my structure (/%category%/%postname%.html), unbelieable it work again!. But permalink strill not work for question category…the same problem with Eric Gu here: http://cmspioneer.com/designwall/question/permalink-for-single-category-and-single-tag-dont-work/.

Dominic Staff
replied 8 years ago

Apologies for the delay in replying to you, I will check & fix this issue in the next version. Sorry about that and also thanks for letting us know.
Regards,

Powered by DW Question & Answer Pro