Anghel Alexandru
asked 5 years ago

Hello,

I get an error on database – i think it needs to be updated….

The error is :

( ! ) Fatal error: Class ‘DWQA_Answer_List_Table’ not found in C:wampwwwacvariiwp-contentpluginsdw-question-answerincMetaboxes.php on line 52
Call Stack

<h1>Time Memory Function Location</h1>

1 0.0016 327224 {main}( ) ..post.php:0
2 1.0211 31685720 include( ‘C:wampwwwacvariiwp-adminedit-form-advanced.php’ ) ..post.php:173
3 1.4568 33016376 do_meta_boxes( ) ..edit-form-advanced.php:717
4 1.4597 33018456 call_user_func:{C:wampwwwacvariiwp-adminincludestemplate.php:1037} ( ) ..template.php:1037
5 1.4597 33018528 DWQA_Metaboxes->metabox_answers_list( ) ..template.php:1037

This also is crashing my filtering option.

Anyone have a clue why ?

Thanks guys!
Andrei

1 Answers
DominicStaff
answered 5 years ago

Hi,
Firstly, we have released the latest version 1.3.5 in the today. Please try to reinstall DWQA 1.3.5 and check it. If you still face there issue, please send me username & password of your site for further checking.
Regards,

anghel andrei alexandru
replied 5 years ago

Hello Dominic,

I have installed 1.3.5. and after this i have done the same"fix" regarding the page not found error by entering in setings and clicking save. But now is not working anymore ( @ 1.3.4 – this have been the solution to this issue).

Secondly – the error is still there on the tabels/database – i build the site locally – i`ve bought a domain name but it takes a while until will be active – what do you suggest sir?

Thank you very much,
Andrei

anghel andrei alexandru
replied 5 years ago

Allright…now is working with the save thing – i did that like 10 times and now the permalinks are ok – BUT dwqa-questions/ page is not displayng the questions … even if in page is set up properlly : Question List Page : DQWA Questions

anghel andrei alexandru
replied 5 years ago

— edit : seems that the solution was to select another page – save and the select the question list page again and click save ……. now only the table/database is not wroking – same error in the DashBoard DW Q&A :
( ! ) Fatal error: Class ‘DWQA_Answer_List_Table’ not found in C:wampwwwacvariiwp-contentpluginsdw-question-answerincMetaboxes.php on line 52
Call Stack

Time Memory Function Location

1 0.0024 327224 {main}( ) ..post.php:0
2 1.2039 31682488 include( ‘C:wampwwwacvariiwp-adminedit-form-advanced.php’ ) ..post.php:173
3 1.7232 33012488 do_meta_boxes( ) ..edit-form-advanced.php:717
4 1.7264 33014568 call_user_func:{C:wampwwwacvariiwp-adminincludestemplate.php:1037} ( ) ..template.php:1037
5 1.7264 33014640 DWQA_Metaboxes->metabox_answers_list( ) ..template.php:1037

dominic Staff
replied 5 years ago

About this issue, please download the autoload.php here: https://www.dropbox.com/s/wkg3nu3agww8l44/autoload.php?dl=0
And then upload this file to /wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/ folder.
If you still face there issue, please send me your FTP(via private answer) we will help you resolve it.
Hope this helps !

anghel andrei alexandru
replied 5 years ago

Dominic – thanks for you help – it seems that the errors were due to hosting on localhost – probably an appache setting or something.

dominic Staff
replied 5 years ago

We will check your private question and access your site to help you fix it.

Powered by DW Question & Answer Pro