Lisa Judkins
asked 9 years ago

I am having log-in issues with DW Q & A plug in. When users create an account to post a question, they are not prompted to create a password nor are they receiving an email with a password log-in. Therefore, they cannot respond to their thread or post a new question unless they use another email address every time. 
 
Any suggestions to fix this issue? 
 
Thanks

3 Answers
DominicStaff
answered 9 years ago

Hello Lisa !
Please send me username & password of your site (via private answer) for further checking.
 

Lisa Judkins
replied 9 years ago

Thank you! You should see private info below…

Lisa Judkins
replied 9 years ago

Hi Dominic! Any word on this issue? I have not been able to figure it out.

Thanks for your help!

Lisa

DominicStaff
answered 9 years ago

Hi Lisa !
Apologies for the delay in replying to you. Please send me your FTP, we will help you resolve this issue.

Lisa Judkins
replied 9 years ago

FTP info below in a private message

Lisa Judkins
replied 9 years ago

Do you need more information from me?!

Thanks,

Lisa

BigHug
answered 9 years ago

Hi @ljudkins ,
I have checked your site, your problem came from W3 total cache – minify js function. it broke js files. I am not sure about what js file is broken but i am checking our plugin and will fix it if it came from our plugin. Also I temporarily disable this function on your site and your question page work fine at the moment.
Regards

Lisa Judkins
replied 9 years ago

ok yes its still pretty buggy tho, no way to reset password if you can’t remember it or change from the default password…

Thanks

Lisa Judkins
replied 9 years ago

Is there a similar forum plug-in?

Powered by DW Question & Answer Pro