novian rochman
asked 6 years ago

Thanks.. you have great plugin and great support on this forum. But I have problem on my blog.

  1. I have same problem with this thread actually . . . my user registrations and login button are disabled. I have followed guide answer on that thread, but still my user registrations and login button not show up. Can you help me to fix it?
  2. I can not access my DWQA questions page. It always loading everytime to acces it. How to fix it?

thanks with your great support….

2 Answers
well wisher
answered 6 years ago

Have you enabled user registrations on your wordpress site from dashboard>>settings>>general>>anyone can register

novian rochman
replied 6 years ago

i already enable it before… but user registrations and login button still not show up ..

well wisher
replied 6 years ago

can you give the site url where we can see the problem

novian rochman
replied 6 years ago
DominicStaff
answered 6 years ago

Hi,
Thanks for your additional info!
I have just gone to take a look at your site and see that everything still goes right without any issue. May you mistake here?
Regarding the Login & Register section, there is no login/register button as you mentioned. If your subscribers want to log in while they ask a new question, just enter enough info including their username and password, then simply hit ” Ask Question” button at the bottom, they will be automatically logged in to the system right after submitting the question.
For the register section, of course, like the login function, enter info for the question and email, username and will be automatically logged in to the site.
Please note that, if you register with this way, an email with your username and password will be sent to your mail box by WordPress, you need to check the email to get it.
See the screenshot:
2. I have accessed on your site and your site loads fine, nothing happens. Please check again. In case the issue persists, let us know with a screenshot for further checking.

Powered by DW Question & Answer Pro